Kategorier
Festival Nyheter

Svenska Gitarr- och Lutafestivalen 2021 är inställd

Styrelsen för SGLS har tagit det smärtsamma beslutet i att återigen ställa in sommarens festival på Ingesund i augusti. Vi ser inte att smittspridningen i dagsläget har gått ner så mycket som vi hoppats på samt att vaccinationen fördröjs.

Årsmötet
Under festivalen brukar SGLS ha årsmöte och det skjuts nu också upp.

Jörgen Rörby-stipendiet
Årets stipendium som brukar delas ut under festivalen kommer att delas ut samtidigt som förra årets stipendium, lilla Jörgen Rörby-stipendiet. Finalist/finalister kommer att meddelas enligt planering.

Preliminärt planeras årsmöte och stipendieutdelning under tidig höst i samband med musikaliskt inslag.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta SGLS ordförande Suzanne Persson på ordforande@sgls.nu