Kategorier
Festival

Svenska Gitarr- och Lutafestivalen 2019!

Nu har startskottet gått för Svenska Gitarr- och Lutafestivalen 2019! Vi har ett mer spännande kursutbud än någonsin och ser fram emot att välkomna två av våra favoriter som huvudlärare – Gary Ryan och Laura Snowden, från Storbritannien!

Var: Ingesunds Folkhögskola, Arvika, Värmland

När: 28 juli – 3 augusti

Nu har startskottet gått för Svenska Gitarr- och Lutafestivalen 2019! Anmälan är öppen och kurserna har publicerats på nätet. Vi har ett mer spännande kursutbud än någonsin och ser fram emot att välkomna två av våra favoriter som huvudlärare – Gary Ryan och Laura Snowden, från Storbritannien!

Laura Snowden

Förutom dessa två makalösa gitarrister och pedagoger räknar vi med ett stort och mycket brett utbud av kurser. Luta, flamencogitarr, improvisation, låtskrivande, visackompanjemang, interpretation, musikteori/arrangering, ensemblespel och gitarrorkester. Alla nivåer välkomnas! Dessutom har vi äran att presentera en helt ny kurs som kommer att sätta festivalen i rörelse. Kursen heter ”Historiska Danser” och kommer att hållas av danspedagog Birgitta Möller Nilsson. Alla kurser är öppna för anmälan här på webban!

Den som inte hittar vad den letar efter på årets festival, hittar inte vad den letar efter helt enkelt! Vi är väldigt stolta att presentera årets festival och ser fram emot att träffa många nya festivalbesökare så som alla återkommande gitarr- och lutaälskare. Läs allt om festivalen, klicka här!