Kategorier
Konsert

Emil Kjellbom & Jose Lucas på Nordens Ljus 9 april

Stockholm Guitar Duo består av Emil Kjellbom och José Lucas. Duon träffades under studietiden och har sedan dess anlitats till mängder av olika sammanhang.

Stockholm Guitar Duo består av Emil Kjellbom och José Lucas. Bägge har en sammanlagd utbildning på 14 år på musikhögskolor i Sverige, Spanien och England för bla. Simon Dinnigan och Alex Garrobé. Duon träffades under studietiden och har sedan dess anlitats till mängder av olika sammanhang. Duons koncept att framföra spansk musik arrangerad för två gitarrer har varit ett omtyckt och uppskattat koncept.

Jose Lucas

Duon driver även den ideella föreningen FKG (Föreningen Klassisk Gitarr) med stor passion och hjärta! FKG verkar aktivt för att stödja och främja den klassiska gitarren genom att bl.a sponsra och organisera olika konserter, festivaler och event. Den 30:e maj 2019 organiserar nu FKG en gitarrweekend i Portugal dit alla gitarrintresserade är välkomna för att ta del av en fantastisk kurs bestående av lektioner, ensemblespel, workshops/seminarium och konserter. Mer info: www.gitarrkurser.nu

Läs mer om Emil Kjellbom på www.emilkjellbom.com


Nordens Ljus

Konserten hålls på Nordens Ljus, som är en pråm förtöjd vid Kungsholms strand i Stockholm och ägs av en ideell förening. Den inrymmer restaurang, pub och scen.

Alla föranmälda kan uppträda på den öppna scenen efter huvudkonserten och framträdandet får vara max 10 minuter långt. Om du vill uppträda på den öppna scenen under någon av kvällarna ska du meddela detta till Göran Engdahl genom att skriva till honom på denna mejladress: goran_engdahl@bredband.net

Plats: Pråmen Nordens Ljus, Kungsholms strand 125
Tid: Kl. 18.00

Vägbeskrivning

Adressen till Nordens Ljus är Kungsholms strand 125. För att ta dig till Nordens Ljus följer härmed några alternativ:

  • Buss 4, mot Gullmarsplan, gå av vid Fleminggatan, Kungsholmen.
  • T-bana till S:t Eriksplan, gå resterande bit.
  • Bil, parkering finnes vid S:t Eriks Gymnasium på Polhemsgatan 35.

Varmt välkommen!