Kategorier
Konsert

Vårens sista gitarrträff med Börje Sandquist!

BÖRJE SANDQUIST TILL NORDENS LJUS DEN 8 MAJ!

Välkomna till Gitarr- och lutasällskapets gitarrscen på pråmen Nordens Ljus och vårens sista konsert!

Under vårens träffar har har vi en fast programpunkt med en inbjuden huvudgäst som sedan följts av öppen scen. Här har alla medlemmar i SGLS och Nordens Ljus, som önskat, fått göra ett framträdande på max 10 min. Samma sak gäller vid denna vårens sista träff, innan det tar vid igen till hösten. Gäst denna gång är den välkända gitarrprofilen Börje Sandquist!

Vill du vara säker på att få uppträda, gör en föranmälan till Göran Engdahl goran_engdahl@bredband.net senast dagen före. Baren är öppen och som vanligt. Gästavgift 100 kr.

Välkommen!

Info

Adressen till pråmen Nordens Ljus vid S:t Eriksbron där gitarrträffen sker är Kungsholms strand 125. Enklast är att ta Buss 4 i riktning mot Gullmarsplan och gå av vid Fleminggatan på Kungsholmen eller ta T-banan till S:t Eriksplan och sedan en promenad. Tar du bilen finns normalt parkeringsplatser vid S:t Erik Gymnasium på Polhemsgatan 35 inte långt från pråm.

Kl. 18.00-22.00

Se även vårt facebook-event: https://www.facebook.com/events/377793992668598/