Kategorier
Konsert

Gitarrträff den 10 april på Nordens Ljus

Den 10 april är det dags för årets tredje gitarrträff på Nordens Ljus i Stockholm vid Kungsholms strand! Denna gång är det Håkan Odeberg och Thomas Garnbeck som är inbjudna huvudartister och som vanligt kommer även den öppna scenen att gästas av talang och passion.

Vill du framträda på den öppna scenen, meddela då Göran Engdahl på goran_engdahl@bredband.net om du inte redan gjort det.

Adressen till pråmen Nordens Ljus vid S:t Eriksbron där gitarrträffen sker är Kungsholms strand 125. Enklast är att ta Buss 4 i riktning mot Gullmarsplan och gå av vid Fleminggatan på Kungsholmen eller ta T-banan till S:t Eriksplan och sedan en promenad. Tar du bilen finns normalt parkeringsplatser vid S:t Erik Gymnasium på Polhemsgatan 35 inte långt från pråm.

Gratis inträde för alla som tar med gitarr och för övriga gäller 100 kr i dörren. Bar finnes och gott sällskap garanteras!

Hjärtligt välkommen på ytterligare en kväll i glatt sällskap av gitarr och musik!