Kategorier
Festival Styrelse

Festivalens kurser fullbokade

Årets kurser på Gitarr och Lutafestival är fullbokade! Detta betyder att inga fler anmälningar kommer att kunna göras och vi hälsar alla anmälda välkomna!

Årets kurser på Gitarr och Lutafestival är fullbokade! Detta betyder att inga fler anmälningar kommer att kunna göras och att det sammanlagt har anmält sig 73 personer till årets kurser. Gränsen för hur många som kan anmäla sig till kurserna beror på antalet rum som finns tillgängliga på Ingesunds Folkhögskola.

Vi är glada för att kurserna är fullbokade men beklagar samtidigt om någon inte fick en plats till årets festival. Vi hoppas i så fall ni ska återkomma nästa år igen och hoppas ni fortsätter följa oss på sociala medier och på hemsidan för att få information om när anmälningarna öppnar nästa år.

SGLS styrelse hälsar alla årets kurskamrater, nya och återkommande, till 2017 års Gitarr och Lutafestival! Vi ses den 30/7!