Kategorier
Konsert

Ny säsong för gitarrscenen på Nordens Ljus

Det är ny säsong och gitarrscenen på pråmen Nordens Ljus i Stockholm erbjuder ännu ett program av högsta rang! Tre gitarrkonserter kommer att hållas under hösten med säsongspremiär den 10 september.

  • 10 september: Mårten Falk
  • 8 oktober: Lucas Brar
  • 12 november: Mats Bergström

Konserterna är gratis för medlemmar i Gitarr- och Lutasällskapet och medlemmar i Nordens Ljus. Övriga betalar 100 kr i inträde.

Nordens Ljus

Pråmen Nordens Ljus, ligger förtöjd vid Kungsholms strand 125 i Stockholm och ägs av en ideell förening. Den inrymmer restaurang, pub och scen. Konsertarrangör är Göran Engdahl och anordnas i samarbete med Gitarr- och Lutasällskapet.


Säsongspremiär: Mårten Falk

Plats: Pråmen Nordens Ljus, Kungsholms strand 125
Tid och datum: Kl. 18.00 den 10 sept.

Gitarristen Mårten Falk kommer att stå för konserten på säsongspremiären. Mårten är en mycket aktiv gitarrist som turnerat stora delar av världen. Han har släppt sju soloskivor på dB Productions och har ett nära samarbete med många tonsättare vilket medfört att han uruppfört över 70 nya verk för gitarr.

Läs mer om Mårten Falk på Wikipedia –>

Mårten Falk

Öppen scen

Alla föranmälda kan uppträda på den öppna scenen efter huvudkonserten och framträdandet får vara max 10 minuter långt. Om du vill uppträda på den öppna scenen under någon av kvällarna ska du meddela detta till Göran Engdahl genom att skriva till honom på denna mejladress: goran_engdahl@bredband.net

Vägbeskrivning

Adressen till Nordens Ljus är Kungsholms strand 125. För att ta dig till Nordens Ljus följer härmed några alternativ:

  • Buss 4, mot Gullmarsplan, gå av vid Fleminggatan, Kungsholmen.
  • T-bana till S:t Eriksplan, gå resterande bit.
  • Bil, parkering finnes vid S:t Eriks Gymnasium på Polhemsgatan 35.

Välkomna ska ni vara!