Kategorier
Konsert

Ny gitarrscen i Stockholm!

För alla medlemmar i SGLS och andra intresserade finns det nu en träffpunkt på Nordens Ljus. Det är en pråm förtöjd vid S:t Eriksbron 125 som ägs av en ideell förening och inrymmer restaurang, pub och scen.

Här träffas vi för fyra pubkvällar med start kl. 18.00:

  • 13 februari
  • 13 mars
  • 10 april
  • 8 maj

 

Vid pubkväll har vi en fast programpunkt med inbjudna gäster. Den 13 februari kommer Georg Gulyás att spela. Vi har också en öppen scen. Här får alla medlemmar i SGLS och Nordens Ljus göra ett framträdande på max 10 min.

Vill du vara säker på att få uppträda, gör en föranmälan till Göran Engdahl senast dagen före (kontaktuppgifter nedan). Fritt inträde för alla medlemmar i SGLS och Nordens Ljus, som medtar gitarr. Övriga gäster betalar 100 kr.

Är du intresserad av att medverka och/eller hjälpa till vid pubaftnarna vid Nordens Ljus under våren, kontakta Göran. Hjälp gärna till att sprida info till intresserade.

Välkomna!

Göran Engdahl: goran_engdahl@bredband.net

Magnus Sederholm: info@gitarrduo.se